Women on the move

Ingediend op di 13/08/2024

De Jobdienst van de gemeente lanceert een nieuwe editie van zijn gratis coachingprogramma "Women on the move". Zoals de naam al verklapt richt dit initiatief zich tot werkloze vrouwen, met als voorwaarde dat ze minstens 40 jaar zijn en minstens een getuigschrift hoger secundair onderwijs bezitten. Women on the move is een echte springplank naar werk: bij de vorige edities vond meer dan 60 % van de deelneemsters een nieuwe job! Het geheim: een vernieuwende begeleiding door professionals in de sociaaleconomische integratie, met een mix van individuele en collectieve sessies en dit op slechts drie weken tijd.

Op het programma: je professioneel project en profiel bepalen op basis van je soms verdoken competenties, de tools onder de knie krijgen om een job te vinden, doeltreffend solliciteren, een goed cv en een performante motivatiebrief opstellen, je voorbereiden op een sollicitatiegesprek, je look opwaarderen, ... En uiteraard werken aan de eigenwaarde om je zelfvertrouwen terug te vinden of te bekrachtigen, dat vaak in een dipje zit.

Dit exclusieve parcours, ontwikkeld door de Ukkelse Jobdienst, is volledig gratis en loopt van 30 september tot 17 oktober 2024. Er is een infosessie om een tipje van de sluier op te lichten op maandag 23 september om 10 uur met het oog op de selectie van de toekomstige deelneemsters.

Info en inschrijven (verplicht voor 19 september):  02/605.12.16 of via  jobdienst@ukkel.brussels